luni, 18 martie 2013

Samuel Blumenfeld :Planul lui Soros de a distruge Israelul

Traducere a postării de pe blogul NewsReload

Dacă vă întrebaţi cine finanţează reţeaua stângistă de organizaţii non-guvernamentale din Israel care au ca scop răsturnarea guvernului Netanyahu şi transformarea Israelului într-un stat majoritar arab, veţi constata că este aceeaşi persoană care finanţeaza gloatele de pe Wall Street : George Soros. Tel Aviv-ul a trebuit să se confrunte şi el cu aceleaşi tipuri de proteste stângiste, corturi şi restul tacâmului, coordonate de acelaşi păpuşar global central. Acesta este motivul pentru care Israelul a adoptat legea transparenţei finanţarii ong-urilor.

S-a dus o luptă grea şi deşi s-a încercat neutralizarea proiectului, acesta a supravieţuit, iar legea a fost adoptată. Este o declaraţie de război a Partidului Conservator Likud împotriva imperiului ong-ist care urmăreşte să modeleze, din umbră, viitorul Israelului. Oponenţii lor liberali au numit-o "ameninţare la adresa democraţiei".
Dan Greenfield scrie în FrontPage Magazine, 9/22/2011: 
Legea nu mai dă dreptul ongeurilor străine să fie scutite de impozite şi a fost un pas major înainte pentru transparenţa finanţărilor străine. Imperiul Soros s-a construit numai pe lipsa de transparenţă, pe listele ascunse ale donatorilor şi ale unor grupuri fondate de think-tankuri cu bani dirijaţi sub forma de subvenţii printr-o multime de diferite organizaţii.
Transparenţa ong-urilor a ameninţat întreg imperiul Soros, iar adoptarea legii de transparenţă a finanţărilor arată că Israelul este pregătit să înceapă să cureţe coaja ce acoperă fructele Institului pentru o Societate Deschisă. Mai întâi guvernele, apoi finanţatorii străini, interpelările parlamentare privind finanţarea străină, iar apoi pierderea scutirii de taxe pentru ong-urile stângiste care duc un adevarat război civil. 
Acţiunile pe plan global ale lui Soros contribuie la dezechilibrul economic şi politic mondial, iar încercarea sa de a răsturna guvernul Netanyahu în mod particular este o campanie odioasă. În acest fel Soros şi-a stârnit ura multor susţinători ai Israelului. Dan Greenberg scrie :
Campania pentru transparenţa ong-urilor israeliene ameninţă influenţa pe termen lung a lui Soros în Israel, iar dezertarea alegătorilor evrei ameninţă influenţa sa în America. Marionetele lui israeliene au pus sume mari de bani în joc. Soros, miliardarii Partidului din Umbră şi UE au cheltuit averi pentru a cumpăra stânga. Absolvenţii universităţilor stângiste, fără nici un talent către profesii reale (tehnice) au avut alternativa profitabilă de a lucra în mafia ongeurilor iar în cazul în care acestea ar intra în colaps, furnizează lideri care să se plângă şi să protesteze împotriva unor probleme economice reale.
În Statele Unite, Partidul din Umbră, de stânga radicală, care controlează Partidul Democrat, este finanţat prin aceeaşi reţea de ong-uri, care a fost foarte bine prezentată de Glenn Beck într-unul din show-urile sale de televiziune.
Soros foloseşte împotriva Israelului aceeaşi strategie de inspiraţie comunistă care utilizează principiul "presiune atât de sus, cât şi de jos" (al cărei pionierat l-a iniţiat strategul
şi scriitorul comunist italian Antonio Gramsci), şi care este utilizată în prezent pe faţă în Statele Unite ale Americii. Soros are o întreagă bază de „cadre operative” plătite, care se ocupă cu păstrarea taberelor „Occupy Wall Street” deşi municipalităţile au decis că a venit momentul ca aceste colonii de corturi putrezite să fie demolate. Aceştia reprezintă presiunea de jos. Obama reprezintă presiunea din partea de sus. Un cititor israelian al articolului apărut la FrontPage scria:
Am avut plăcerea să calc în picioare personal două corturi cumpărate de un colaborator nazist al maleficului Soros. Municipalităţile, chiar şi cele controlate de evrei renegaţi, nu au mai putut să mai menţină şarada şi au dispus evacuarea acestor pioni murdari ai lui Soros - precum Stanley Greenberg. Unii nu au respectat aceste decizii, iar până la urmă au fost obligaţi prin hotărâre judecătorească să elibereze locul iar unii dintre cei infiltrati au fost reţinuţi. Mulţi dintre cei care au participat sunt paraziţi de extrema stângă.
Soros foloseşte, de asemenea, şi banii altora pentru a finanţa proiectele sale. Printre ong-urile din Israel care lucrează pentru a submina guvernul Netanyahu sunt New Israel Fund (NIF) şi rabini care militează pentru Drepturile Omului.
În ceea ce priveşte NIF, FrontPage dezvăluie:
New Israel Found este mama ongeurilor israeliene de stânga iar de acum înainte aceasta este organizaţia cea mai ameninţată de transparenţa donatorilor. NIF are un buget anual de 25 de milioane de dolari care este utilizat pentru a finanţa grupuri chiar şi mai radicale, dintre care unele fac apel la boicotarea sau pur şi simplu distrugerea statului Israel. Un raport recent citat de WikiLeaks arată că şefa locala al NIF, Hedva Radovanitz, aşteptă ca ţara să dispară şi să fie înlocuită cu un stat arab mai "democratic".
Toate aceste finanţări Soros vin prin "Open Society Institute”, Fundaţia Tides, şi alte entităţi non-profit din reţea. Chiar şi organizaţia "J Street", cea care face lobby stângii evreieşti la Washington, pentru a se opune organizatiei pro-Netanyahu AIPAC (Comisia pentru Afaceri publice Americano-Israeliene), este o creaţie a reţelei Soros. Cel care furnizează activiştii care lucrează la JStreet este partidul din umbră al miliardarului S. Daniel Abraham, fost membru al Grupului Internaţional de Criză al lui Soros. Banii lui Soros au fost foarte bine ascunşi în birocraţia documentelor.
Este evident că atitudinea lui Barack Obama faţă de Israel şi de Benjamin Netanyahu a fost modelată de păpuşarul său. El preia instrucţiuni de la Partidul din Umbră, acea reţea de organizaţii private care controlează acum politicile Partidului Democrat si care urmăreşte obiective ce nu sunt discutate deschis în public. Aceste obiective întruchipează o ostilitate fundamentală împotriva instituţiilor americane şi chiar împotriva suveranităţii americane ca naţiune.

O mare parte a puterii Partidului din Umbră constă în ignoranţa publicului privind existenţa şi scopurile sale, precum şi în abilitatea sa de a-şi ascunde radicalismul în spatele retoricii politice obişnuite a Washingtonului. Interviul recent
al lui Obama de la 60 minutes a fost tipic pentru abilitatea sa de a nu spune nimic atunci când pare să spună ceva. A menţionat chiar că unii dintre criticii săi republicani îl numesc socialist ! Nici măcar nu a negat acest fapt ci pur şi simplu a presupus că, dacă cei mai mulţi observatorii ai săi s-ar aduna şi ar discuta, ar ajunge la concluzia că o astfel de acuzaţie adresată conduitei sale politice este complet ridicolă.
Cu toate acestea, singurul guvern din lume care doreste să demaşte existenţa Partidului din Umbră şi modul în care acesta îşi foloseşte puterea ascunsă este guvernul conservator israelian. De aceea adoptarea legii transparenţei finanţării ong-urilor este o măsură extrem de importantă pentru a prezenta întregii lumi şi în mod particular americanilor modul în care lucrează Partidul din Umbră. Iar acesta este un motiv în plus pentru care Soros vrea să scape de Netanyahu.
 
Un cititor al articolului de la FrontPage a scris acest comentariu:
New Israel Found este susţinut şi finanţat de George Soros şi de mulţi evrei americani. Ei au organizat campania de închiriere de corturi pentru a înşela opinia publică, cu scopul de a ataca guvernul israelian. Unde, când şi cum va fi următorul atac nu se ştie încă, dar cu siguranţă urmează încă multe. George Soros este inamicul cel mai periculos pe care îl are Israelul, pentru că încearcă să distrugă statul Israel prin organizaţiile sale non-profit. El a folosit aceleaşi tehnici în Asia utilizand viclenia pentru a crea haos. Israel Resource News Agency confirmă acest lucru: "Arabii israelieni din Galileea sunt hotărâţi să intimideze mii de evrei pentru a-i face să părăsească Galileea. Un oficial al New Israel Fund vrea ca Israelul să dispară.
Astfel, în cazul în care un guvern republican conservator va lua puterea la Washington în ianuarie 2013, primul act al Congresului ar trebui să fie o investigaţie completă, de amploare, a Partidului din Umbră şi a activităţilor sale clandestine din Statele Unite ale Americii.

Exercitarea furtului, a camuflării banilor, a mitei, a intimidării pentru a obţine puterea politică de la Washington ar trebui să fie prezentate publicului arătând ceea ce este de fapt : o corupţie masivă a procesului politic. Numai prin adoptarea propriei noastre legi a transparenţei vom fi în măsură să protejăm americanii de tipul de fraudă şi înşelăciune care a dus la preluarea de către socialişti a puterii la Casa Albă.